- Autor: Kodrcik
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 2000 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Žampiony | 500 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 380 |
Dochucovadla:
Grilovací koření, případně jiné dle chuti, trošku osolit.
Energetická hodnota celkem: 10090 kJ
Bílkoviny (g): 180,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 382,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2523 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 95.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Brambory nakrájíme na plátky, dáme na pekáč, mezi ně vložíme kuřecí prsa, posypeme grilovacím kořením - ale můžeme upravit dle vlastní chuti, podlejeme bílým jogurtem, v průběhu pečení přisypeme čerstvé žampiony.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.