- Autor: Jana111
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Máslo čerstvé | 130 |
Brambory rané | 329 |
Petržel - kořen | 34 |
Kedlubna | 330 |
Mrkev | 170 |
Pangasius filety (mražené) | 800 |
Dochucovadla:
vegeta, (může i bílé víno), drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 7866 kJ
Bílkoviny (g): 136,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 72,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1967 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 18, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 3.8
Postup přípravy
Na proužky nakrájíme mrkev, petržel, kedlubnu a brambory. (Já to vždy hodím do mixéru a dám tam nástavec na hranolky)Pokud máte rádi můžete přidat fazolky nebo třeba brokolici a květák. Zeleninu podusíme chvíli na másle a okořeníme trochou vegety. Až se trochu podusí můžeme přilít trošku vody, kdo má rád může bílé víno. Až brambory začnou trochu měknout na zeleninu poklademe filety z pangasia a taky je malinko posypeme vegetou. Až jsou brambory měkké podáváme. Talíř můžeme ještě dozdobit paprikou, rajčátkem či okurkou. Přeji dobrou chuť Množství dejte dle chuti a dle obsahu domácnosti Pangasia můžeme ještě posypat troškou drceného kmína
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.