- Autor: KARTIMANDUA
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 350 |
Vepřová pečeně libová | 400 |
Cibule | 200 |
Houska bílá | 140 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Česnek | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 18 |
Dochucovadla:
SŮL,PEPŘ, KOŘENÍ DO MLETÝCH MAS, MAJORÁNKA
Energetická hodnota celkem: 8101 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1350 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso umeleme, housky namočíme v mléce,přidáme na drobno nakrájenou cibuli,1 vejce a rozetřený česnek, okořeníme dle chuti, směs důkladně promícháme a rozetřeme na plech vymazaný olejem v 3 až 3 cm vrstvě, pečeme do zlatova
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.