- Autor: huskylk
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Kečup | 72 |
Cibule | 115 |
Párky jemné | 170 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 11 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 705 |
Energetická hodnota celkem: 6083 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 149,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1521 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 37.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.