- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 50 |
Okurka salátová | 150 |
Parmezán | 22 |
Paprika červená | 60 |
Cibulka jarní | 30 |
Cibule | 20 |
Olej olivový | 7 |
Brambory rané | 150 |
Krůtí prsa bez kůže | 80 |
Dochucovadla:
sladká mlet.paprika, sůl, pepř, kejenský pepř
Energetická hodnota celkem: 1718 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme na části rozehřátého oleje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky,cibuli i cibulou nať na kolečka, papriky na nudličky.Zapékací formu vytřeme olejem, rozložíme do ní brambory, maso,cibuli,nať a papriku. Ochutíme solí, pepřem a kajenským pepřem a dáme péct. Před dokončením posypeme strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví.Podáváme obložené rajčaty a okurkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.