- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
vanilkový cukr
Energetická hodnota celkem: 1760 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Borůvky omyjeme a necháme okapat. Pak rozmícháme tvaroh se žloutkem, vanilkovým cukrem a špetkou soli a zapracujeme do něho krupici. Z bílku ušleháme tuhý sníh a z lehka ho vmícháme do tvarohové hmoty. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a upečeme dozlatava lívanečky, které vyndáme na ubrousek, aby se do něj pebytečný tuk vsákl. Lívanečky zdobíme rozmačkanými borůvkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.