- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Mouka pšeničná hrubá | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 80 |
Kečup | 400 |
Rajský protlak | 280 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 108 |
Vepřové mleté průměr | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, cukr
Energetická hodnota celkem: 9868 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 187,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 115,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.