- Autor: amacata
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 32.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 180 |
Figaro čokoláda na vaření | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 40 |
Čokoláda mléčná průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 17442 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 257,
Sacharidy (g): 397,
SAFA (g): 161,
Cukry (g): 326,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Máslo + čokoláda hořká rozpustit. Smíchat kakao + mouku. Našlehat vejce s cukrem. Přimíchat prochladlou čokoládu a opatrně promíchat. Prosát na to kakao + mouku a opatrně promíchat. Vmíchat nasekanou mléčnou čokoládu. horkovzdušná 160°C/25 min. Čtveratý menší pekáček. (Původní množství cukru: 270 g. Hořké čokolády 180 g.)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.