- Autor: Sarka1958
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 120 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 2 |
Niva 50% | 70 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Treska | 300 |
Dochucovadla:
Sůl,kmín,oregano,česnek
Energetická hodnota celkem: 4132 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2066 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Těstoviny nasypeme do vroucí vody a na hrnec posadíme pařák s osolenou a omínovanou rybou. Než jsou těstoviny hotové,je ryba připravena ke konzumaci. V rendlíku ohřejeme mléko a vsypeme nastrouhanou nivu,česnek a koření(třeba oregáno nebo jiné voňavé) Povaříme,lehounce zahustíme instantní jíškou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.