- Autor: Zuzamull
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Sůl | 5 |
Masox | 20 |
Smetana na vaření 12% | 750 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Cibule | 100 |
Kapusta hlávková | 1500 |
Vepřová pečeně libová | 1000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 12956 kJ
Bílkoviny (g): 303,
Tuky (g): 145,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 101,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1296 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 10.1, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.