- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
ovsené otruby | 90 |
Sýpka stévia | 10 |
Škorica mletá | 15 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Vejce celá průměr | 120 |
Mléko kefírové nízkotučné | 50 |
Broskve | 130 |
Energetická hodnota celkem: 2774 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.