- Autor: makrup
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 1200 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 240 |
Cibule | 60 |
Olej olivový | 5 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Hermelín 45% průměr | 150 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 120 |
Energetická hodnota celkem: 12539 kJ
Bílkoviny (g): 342,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2090 kJ
Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.