- Autor: Ri66KiVs5
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Cibule | 80 |
Celer bulva | 50 |
Rajčata | 150 |
Worcester | 20 |
Mouka pšeničná bílá | 4 |
Dochucovadla:
pepř citrónový, adžika, čerstvá bazalka,worčestr
Energetická hodnota celkem: 4876 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1219 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
maso 500g nakrájené na nudličky orestujeme spolu s nakrájeným celerem 50 g( na osmahnuté cibuli ), podlejeme vývarem, dusíme 10 min, pak přidáme rozkrájená rajčata 200 g a na závěr dle potřeby zahustíme a vsypeme nakrájenou bazalku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.