- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Dochucovadla:
soľ, kurkuma, zel.zmes dobroty, rasca,
Energetická hodnota celkem: 2866 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1433 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Karfiól rozmixujte v mixéri na malé “ryžové” kúsky. Rozmixovaný karfiól dajte na panvicu a opekajte do zmäknutia až je. karfiól mäkký a začína byť dohneda. Necháme ho troch vychladnuť,,pridáme otruby, vajíčko, štipku prášku do pečiva, soľ,mletej rasce, spracujeme cesto, ktoré rukami roztlačíme do papierom vyloženého formi na pizzu a dáme zapiecť do rúry rozohriatej na 200°C na 15 minút, Pizza vyberieme z rúry, potrieme pikantnou paradajkovo- paprikovou pomazánkou (vlastný polotovar), nato poukladáme šunku, šampiňóny, olivy a pokrájanou paradajkou. Vložíme opäť do rúry zapiecť na ďalších 15 minút. Zasa vyberieme pizzu von z rúry, posypeme strúhaným syrom a vložíme ešte dopiecť na 6-8 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.