- Autor: Hrabenkaj
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 125 |
Mouka pšeničná celozrnná | 125 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
Olej olivový | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Jablka | 50 |
Rozinky | 30 |
Energetická hodnota celkem: 11274 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 316,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 139,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 805 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.9, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.