- Autor: lupji
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 344 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Petržel - nať | 25 |
Sůl | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5726 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 239,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 57 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.