- Autor: fijalovejkosatec
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Olej olivový | 40 |
Rajčata | 500 |
Kapary | 50 |
Olivy černé | 60 |
Olomoucké tvarůžky 1% | 200 |
Cibule | 180 |
Vepřová kotleta | 180 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 350 |
Energetická hodnota celkem: 10252 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 310,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1709 kJ
Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 51.7, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.