- Autor: zupaz
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 800 |
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Cibule | 100 |
Zelí čínské | 200 |
Víno bílé suché | 100 |
Rajský protlak | 100 |
Paprika červená | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 212 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, 1-2 feferonky, 1 palička česneku, 4 lžíce oleje
Energetická hodnota celkem: 7057 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 261,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1764 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 65.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na oleji osmažíme kousky cibule a česneku, vsypeme nudličky kuřecího masa, přidáme postupně papriky, krájené feferonky, protlak, zelí a Creatif Mexico. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme. Asi 5 minut povaříme. Podáváme s rýží, ale je to dobré i s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.