- Autor: lkjhg
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Rajčata konzervovaná | 212 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 212 |
Dochucovadla:
2 jarní cibulky, 2 stroužky česneku, oregano nebo provensálské koření, sůl, pepř, špetka chilli, olej
Energetická hodnota celkem: 2998 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 750 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji. Přidáme bílé části cibulek a česnek nakrájený na jemné plátky. Osolíme, opepříme a okořeníme. Zalijeme rajčaty i s nálevem a dusíme do měkka. Na závěr přidáme Creatif Mexico a ještě krátce povaříme. Vmícháme nať z cibulek. Podáváme s čímkoli, co nám chutná. Dobrou chuť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.