- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 400 |
Cibule | 110 |
Rajčata Cherry | 105 |
Hrášek sterilovaný průměr | 180 |
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle) | 170 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 180 |
Eidam 30% | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 10983 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 141,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 2197 kJ
Bílkoviny (g): 25.4, Tuky (g): 28.2, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 13.6, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.