- Autor: Lapka
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 10 |
Špek | 10 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 20 |
Petržel - kořen | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 20 |
Smetana zakysaná 20% | 20 |
Smetana zakysaná 15% | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 8 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 2 |
Energetická hodnota celkem: 931 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 9 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.