- Autor: Renata1627
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Hera | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Broskve | 1000 |
Máslo čerstvé | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Energetická hodnota celkem: 22166 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 291,
Sacharidy (g): 571,
SAFA (g): 154,
Cukry (g): 285,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 739 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.