- Autor: farada
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Vejce celá průměr | 150 |
Brambory vařené | 360 |
Pangasius filety (mražené) | 300 |
Dochucovadla:
Sůl,kmín.
Energetická hodnota celkem: 4115 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2058 kJ
Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 4
Postup přípravy
Na pekáček dáme osoleného a okmínovaného pangase,na něj dáme máslo.V misce rozšleháme mléko a vejce a nalejeme na rybu.Zapekame.Podáváme s bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.