- Autor: wonder142
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 760 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 150 |
Paprika zelená | 160 |
Paprika červená | 160 |
Rajčata | 170 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Víno bílé sladké | 150 |
Dochucovadla:
sůl pepř, majoránka, směs koření na kuřecí maso.
Energetická hodnota celkem: 6175 kJ
Bílkoviny (g): 158,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1235 kJ
Bílkoviny (g): 31.6, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Maso osolit, oprančit na oleji s trochou vody. Poté přidat k osmahnutí cibulku, nakonec ostatní zeleninu. Přidat sůl, pepř, koření. Vodu a víno. Poté péct. (vody i vína dát příště méně!)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.