- Autor: Renata1627
- Uživatelský recept
- Porce: 63.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citrony | 105 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Smetana na vaření 12% | 190 |
Smetana na vaření 10% | 500 |
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Sádlo vepřové škvařené | 300 |
Halali | 960 |
Mrkev | 1000 |
Cibule | 400 |
Celer bulva | 800 |
Hovězí maso zadní průměr | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 31008 kJ
Bílkoviny (g): 316,
Tuky (g): 519,
Sacharidy (g): 337,
SAFA (g): 270,
Cukry (g): 223,
Vláknina (g): 86,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 492 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.