- Autor: jjhubnu
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 36 |
Brambory rané | 1335 |
Hřiby | 189 |
Cibule | 92 |
Celer bulva | 121 |
Česnek | 12 |
Mrkev | 122 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, libeček
Energetická hodnota celkem: 5627 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 269,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1125 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 53.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
vvv
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.