- Autor: luciedingova
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 15 |
Cibule šalotka | 50 |
Smetana na vaření 12% | 100 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 900 |
Brambory vařené | 200 |
Hřiby | 175 |
Energetická hodnota celkem: 2200 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 19
Energetická hodnota na 1 porci: 733 kJ
Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 6.3
Postup přípravy
Hřiby a šalotku orestovat na másle, zalít zeleninovým vývarem, přidat brambory na malé kostičky. Vařit 20 min. Poté rozmixovat a přepasírovat. Přidat smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.