- Autor: luciedingova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Rýže parboiled (uvařená) | 200 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 120 |
Cibule | 250 |
Paprika červená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Paprika zelená | 80 |
Pór | 63 |
Fazolky | 85 |
Houby sušené průměr | 10 |
Olej olivový | 30 |
Sójová omáčka | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7051 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 215,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1763 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 53.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájet na kostičky, hodinu marinovat v sojové omáčce a citronem a lžící oleje. Orestovat s cibulkou, přidat zeleninu a dusit doměkka. Podávat s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.