- Autor: andrea.hudak
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 37 |
Cibule | 137 |
Játra vepřová | 534 |
Hořčice klasická (Spak) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4526 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1509 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 19.7, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.