- Autor: klokockovaeva
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 1000 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Máslo čerstvé | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Jablka | 1000 |
Droždí | 84 |
Žloutek | 80 |
Citronová kůra | 5 |
Citronová šťáva | 30 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 32587 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 262,
Sacharidy (g): 1123,
SAFA (g): 165,
Cukry (g): 365,
Vláknina (g): 105,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 44.9, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 14.6, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.