- Autor: marceliiinek
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 150 |
Pór | 100 |
Cibule | 50 |
Flora | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Dochucovadla:
kari, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1543 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na oleji zpěníme tenká půlkolečka nakrájené cibule , vložíme osolené a okořeněné folé a na pánvi s obou stran opečeme. Přidáme nakrájený porek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Rybí filé vyjmeme , do pánve přidáme trochu másla, zaprášíme moukou a provaříme. Ochutíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.