- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 400 |
Houby čerstvé průměr | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 100 |
Slanina anglická | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření na drůbež
Energetická hodnota celkem: 4362 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1091 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kuřecí maso, nakrájené houby a slaninu, osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.