- Autor: janka61
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 240 |
Droždí | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Kečup | 4 |
Salám šunkový | 150 |
Rajčata | 300 |
Koliba pařený sýr 45% | 200 |
Dochucovadla:
bylinky na pizzu
Energetická hodnota celkem: 7762 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 194,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1941 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 48.5, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
necháme vzejít k vásek v 1,5 dcl vody(teplé).Mouku smícháme s olejem a solí,přidáme vzešlý kvásek ,zpracujeme a necháme vykynout.Potom dáme na plech vyložený pečícím papírem,rozválíme,potřeme kečupem posypeme bylinkami ,poklademe salámem a rajčaty a dáme péct.Těsně před dopečením dáme strouhaný sýr a dopečeme(necháme sýr roztavit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.