- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těsto listové | 275 |
Dýně | 150 |
Jablka | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Brusinky | 5 |
Dochucovadla:
skořice, badyán
Energetická hodnota celkem: 5376 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1792 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 51.3, SAFA (g): 12, Cukry (g): 27.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1 balení listového těsta 275 g, 150 g uvařené dýně, 150 g nastrouhaných čerstvých jablek, 30 g cukru krystal, 5 g sušených brusinek. Na vyválené těsto nakladame směs z jablek, dýně, brusinek a cukru a koření, stočíme do závinu a pečeme na 250°C v troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.