- Autor: veja47
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 30 |
Ředkvičky | 150 |
Lučina Linie 40% | 60 |
selský jogurt | 30 |
Dochucovadla:
dle chuti sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 1323 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 662 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
vajička uvařit natvrdo ,ředkvičky nastrouhat nahrubo vymačkat přebytečnou vodu,na hrubém struhadle nastrouhat i vejce, přidat lučinu,jogurt ,cibuli, petrželku na jemno nakrájenou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.