- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 1000 |
Cuketa | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Bílek | 105 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mouka pšeničná celozrnná | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Sůl | 2 |
Energetická hodnota celkem: 4481 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 152,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 896 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 30.4, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 10.4, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.