- Autor: becvarmiroslav
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 590 |
Játra kuřecí | 200 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Pór | 160 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6597 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.