- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 250 |
Vepřová plec | 250 |
Klobása moravská | 250 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Kečup | 35 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Sójová omáčka | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Energetická hodnota celkem: 8900 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1483 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.