- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 110 |
Pór | 85 |
Energetická hodnota celkem: 3018 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1509 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji orestujeme maso, pridame nakrajanu zeleninu, trocha orestujeme a podlejeme bujonom, dusime kym maso nezmakne.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.