- Autor: fonty
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 20 |
Dýně Hokkaido | 400 |
Česnek | 10 |
Cibule | 50 |
Tvaroh odtučněný Albert Quality | 200 |
Dochucovadla:
1 cibuli, půl malé dýně, 2 stroužky česneku, 5 lžic vody, sůl, pepř a chilli, 20g másla, 200 g tvarohu bez tuku
Energetická hodnota celkem: 1999 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte nahrubo nakrájenou cibuli, kostičky očištěné dýně a celé dva stroužky česneku. Podlijte trochou vody a nechte 10 minut pod pokličkou dusit. Směs potom dolaďte solí, pepřem, chilli a rozmixujte ji s tvarohem. Na topinky se hodí za tepla i za studena.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.