- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hera | 50 |
Sezamová semínka | 10 |
Lněné semínko drcené | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Droždí | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Mouka ječná | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Energetická hodnota celkem: 9740 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 358,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 609 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 22.4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
500 g mouky: 200 g špaldové mouky, 200 g ječné mouky, 50 g polohrubé mouky, 250 ml mléka polotučného, 1 vejce, 30 g droždí, 5 g cukru, 10 g soli, 10 g lněného semínka, 5 g sezamového semínka, 50 g hery
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.