- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 400 |
rajcata krajene Eldorado | 390 |
Kuřecí prsa bez kůže | 385 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Bujon slepaci | 5 |
Spageti celozrnne | 210 |
Energetická hodnota celkem: 5836 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 167,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1945 kJ
Bílkoviny (g): 40.7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 55.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso nakrajat na rezanceky a osmahnut na troche oleja. Vyberieme z panvice a hodime do nej na hrubo nastruhanu cukynu, troska orestujeme a podlejeme vodou. Po chvilke dusenia pridame maso a zalejeme paradajkami z konzervy/flase. Povarime asi 10-15min kym sa neodpari voda a omacka zahustne. Podavame s celozrnnymi spagetami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.