- Autor: HankaCh
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 700 |
Mouka žitná celozrnná | 130 |
Mouka pšeničná celozrnná | 260 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 250 |
Vejce celá průměr | 165 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 170 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 17969 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 534,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 268,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 599 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cuketu nastrouháme na jemno, smícháme s vajíčky, olejem v jiné míse promícháme suché přísady + prášek do pečiva, lžičku jedlé sody, lžičkku skořice, perníkové koření, kakao nakonec přidáme promíchané mokré přísady a na vymazaném a vysypaném plechu pečeme cca 20 minut Recept je z http://www.kitchenette.cz/clanek/178-hrnkovy-cuketovy-pernik
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.