- Autor: superveja
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 75 |
Smetana zakysaná 15% | 142 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 125 |
Med | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 13703 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 160,
Sacharidy (g): 418,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 234,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1142 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.