- Autor: zupaz
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 314 |
Šunka kuřecí prsní výběrová | 125 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
2 lžíce octa, 6 lžíce oleje, cukr, pepř, petrželka na zdobení
Energetická hodnota celkem: 1490 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Šunku nakrájíme na malé nudličky. Pro přípravu marinády nasekáme natvrdo uvařené vejce, přidáme nasekanou cibuli, olej a ocet. Marinádu okořeníme, smícháme se žampiony a šunkou. Vše necháme nejméně 30 min proležet v chladničce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.