- Autor: lkjhg
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí svíčková | 800 |
Šunka kuřecí prsní výběrová | 200 |
Hermelín 30% průměr | 90 |
Eidam 30% | 120 |
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 314 |
Paprika sterilovaná | 200 |
Máslo čerstvé | 50 |
Kečup | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Sójová omáčka | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chili
Energetická hodnota celkem: 10235 kJ
Bílkoviny (g): 266,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 2559 kJ
Bílkoviny (g): 66.5, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 17.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 3.3
Postup přípravy
Naklepané plátky masa (bifteky) osolíme, opepříme. Poklademe plátky šunky, sýra a hermelínu. Přidáme žampiony a proužky papriky. Dobře zabalíme a sepneme párátky. Na povrchu znovu posolíme a posypeme čili kořením. Opečeme ve větším množství oleje (zpočátku prudčeji, posléze mírněji), do zlatova. Přendáme do nádoby a zapečeme nebo podusíme v troubě. Do zbytku oleje přidáme sojovou omáčku, kečup, hořčice a máslo. Po rozpuštění másla přidáme trochu vody a povaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.