- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Pór | 120 |
Paprika žlutá | 5 |
Rajčata | 150 |
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 100 |
Špenát | 50 |
Česnek | 5 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2024 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1012 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na olej dáme nakrájený porek, papriky a rajčata a deset minut dusíme za stálého míchání. Přidáme pokrájené žampiony a dalších deset minut dusíme. Pokud je třeba, podlijeme trochu vodou. Pak přidáme pokrájené listy špenátu, česnek a strouhaný sýr. Mícháme do úplného rozpuštění sýra. Pokud je třeba, dosolíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.