- Autor: cerna.lenk
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 100 |
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 50 |
Krůtí prsa bez kůže | 80 |
Rýže Indiánská (v suchém stavu) | 40 |
Okurka salátová | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1688 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Žampiony sterilované s koprem povaříme ve smetaně na vaření 12 % tuku do té doby, dokud omáčka nezhoustne. Pro jemnější konzistenci je možné žampióny s omáčkou ještě i rozmixovat. Krůtí plátek orestujeme nebo uvaříme na páře. Podávám s rýží a salátovou okurkou na ozdobení.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.