- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 110 |
Rajčata | 50 |
Okurka salátová | 50 |
Pór | 20 |
Kedlubna | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
koření na ryby, sůl
Energetická hodnota celkem: 760 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tresku okořeníme a na rozpálené pánvi opečeme z obou stran pod poklicí. Zeleninu ochutíme dle vlastních potřeb, zakápneme olivovým olejem, rybku posypeme pórkem a podáváme s bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.