- Autor: Gogosek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 100 |
Cibule | 20 |
Česnek | 5 |
Smetana zakysaná 12% | 60 |
Olej olivový | 5 |
Žampiony | 50 |
Pažitka | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 966 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na polovině oleje si zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme žampiony a podusíme do měkka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme solí a pepřem. Na druhé polovině oleje opečeme tresku a podlijeme troškou vody. Když je treska hotová, navrstvíme nahoru žampionovou směs a chviličku pod pokličkou zapečeme. A posypeme pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.